Varaa ilmainen tutustumistreeni tästä

Palvelut

Palveleva kuntosali, Kontti Valmennuskeskus

Kontti Valmennuskeskuksen palveluiden perustana ovat ryhmävalmennustunnit. Tarjonta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän ja tarkoituksena onkin tarjota mahdollisimman kattava paketti palveluita, jotta aktiivista elämäntapaa voidaan tukea monella eri tavalla.

Ryhmävalmennus

Kontti Valmennuskeskuksella on päivittäin tarjolla runsaasti erilaisia ryhmävalmennustunteja, joissa valmentajat pitävät huolen siitä, että harjoittelu on turvallista, kehittävää ja hauskaa. Liittyessäsi jäseneksi on hyvä idea testailla eri tunteja, jotta saat selkeämmän kuvan niiden sisällöstä. Sen jälkeen viikko-ohjelma kannattaa rakentaa omien tavoitteiden mukaan. Jos tämä tuntuu hankalalta, kysy koutseilta neuvoa!

Tuntikalenteri

Sinun treeniohjelmasi

Kaikkien ei tarvitse treenata samalla tavalla vaan Kontin tuntikalenterista voit rakentaa juuri itsellesi sopivan treenisuunnitelman. Millä ryhmätunneilla sinun kannattaa käydä viikoittain? Teetkö omatoimista kuntosalitreeniä ryhmätuntien lisäksi? Miten viikko-ohjelmaa kannattaa muuttaa ajan kuluessa? Jos et itse oikein osaa vastata näihin kysymyksiin, kysy koutseilta neuvoa!

Omatoiminen harjoittelu

Monet haluavat harjoitella omatoimisesti joko ryhmätuntien lisäksi tai niiden sijaan. Toki on myös ihmisiä, joiden aikatauluihin ryhmätunnit eivät yksinkertaisesti sovi. Kontti Valmennuskeskuksella omatoimisesti harjoitteleville onkin tarjolla loistavat tilat. Kuntosalialueelta löytyvät perinteiset kuntosalilaitteet ja omatoimiräkillä on hyvin tilaa levytankoharjoittelua varten, minkä lisäksi sieltä löytyvät myös kiipeilyköydet ja voimistelurenkaat sekä kolme painonnostolavaa. Lisäksi aerobisia laitteita voi aina käyttää, kun ne eivät ole ryhmätuntilaisten käytössä.

Personal trainer

Onko sinulla joku tärkeä tavoite, jonka saavuttamiseksi ainoastaan ryhmätunneilla harjoittelu ei riitä? Vai eivätkö ryhmätuntien ajat sovi omiin aikatauluihisi? Näissä tilanteissa saat apua Kontin yksilövalmennuksesta.

Lue lisää

Hieroja ja fysioterapeutti

Joskus pelkästään liike ei riitä lääkkeeksi, jolloin fysioterapeutin ja hierojan palvelut voivatkin osoittautua erittäin arvokkaiksi. Kontin valmentajat ovat ammattilaisia työssään ja tiedostavat, että tarvittaessa ohjaaminen toisen osaavan ammattilaisen luokse on tärkeä osa kokonaisvaltaista palvelua. Sekä Kontin hieroja, että fysioterapeutti ovat tottuneet tekemään töitä niin aktiiviliikkujien kuin muidenkin ihmisten kanssa.

Tutustu ja varaa

Minikontti

Minikontti eli Kontti Valmennuskeskuksen lapsiparkki helpottaa monen elämää tarjoamalla lapselle virikkeellisen ja liikunnallisen ympäristön siksi aikaa, kun olet itse treenaamassa. Minikontista löytyy mm. apinarata, kiipeilyseinä, palloja, aitoja ja erilaisia pelejä. Tällä hetkellä Minikontissa ei ole ohjaajia vaan lapset saavat leikkiä siellä vanhempien vastuulla.

Yritystunnit

Kontti Valmennuskeskus tarjoaa loistavat puitteet yrityksen työntekijöiden säännölliseen liikuttamiseen. Harjoittelupaketit muokataan yrityksen toiveiden mukaiseksi vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Pakettiin voidaan liittää myös fysioterapeutin alkukartoitus ja lähtötasotestit (kestävyys, lihaskunto, liikkuvuus). Kysy tarjousta!

Joukkueet, ryhmät ja tilan vuokraus

Joukkueilla ja erilaisilla ryhmillä (esim. koululaisryhmät, polttariporukat) on mahdollisuus toiveidensa mukaiseen valmennustuntiin tai -pakettiin. Myös tyhjän tilan vuokraaminen onnistuu. Parhaiten tilaa löytyy yleensä arkisin päivällä sekä viikonloppuisin. Kysy tarjousta!

Kontti Beach -logo

Kontti Beach

Tämä on se mistä kaikki alkoi! Kontti Beach on ainutlaatuinen lisäpalvelu kesäharjoittelua varten. Kesäisin Eteläpuistossa on mahdollisuus ulkoharjoitteluun upeissa maisemissa ja aivan loistavissa olosuhteissa. Enää ei ole pakko treenata hienolla säällä sisällä vaan voit nauttia auringosta samalla, kun treenaat. Tähän eivät muut salit pysty! Tsekkaa kesän 2024 meininkejä!