Varaa ilmainen tutustumistreeni tästä

Kontti Crew

Keitä me olemme?

Kontti Valmennuskeskuksen perustajat Lauri Turto, Mikko Myllymäki ja Lauri Salminen vastaavat pääasiallisesti kaikesta valmennuksesta. Valmentajat ovat moniosaajia, joilla on useiden vuosien rautainen kokemus niin erilaisista ryhmävalmennuksista kuin yksilövalmennuksestakin. Tres Hombresin lisäksi Konttitiimiin kuuluu myös muita timanttisia tekijöitä.

Chico ”Bamse” Salminen

Chico on kruunaamaton crosstraining-mestari, jonka saa sitä helpommin innostumaan, mitä kovempi treeni on. Kovatehoinen kestävyysharjoittelu, painonnosto sekä kehonpainoharjoittelu ovat lähellä Chicon sydäntä. Nykyään hänet voi nähdä tekemässä jopa peruskestävyysharjoittelua. Chico on valmistunut Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi.

Mauri ”Mauriizio” Turto

Mauri on ammattivalmentaja (VAT) ja Kontin kestävyysvastaava, jonka valmentama triathlonryhmä on niittänyt menestystä niin SM- kuin MM-tasolla. Mauri on tunnettu toiminnallisen harjoittelun ja kahvakuulailun huippuosaajana. Pyöräilyn ja muiden kestävyysharjoitusten lisäksi Mauri löytää kalenterista tilaa myös kunnon voimaharjoittelulle. Liikkuvuus on saatu geeneissä ja painonnostokengät kaupasta.

Mikko ”Miyagi” Myllymäki

Mikko on erityisesti kehonpaino- ja liikkuvuusharjoitteluun perehtynyt koulutusta ja kokemusta vaille valmis ballerina. Vaikka kehonpainokikkailu on omassa treenissä tärkeässä roolissa, löytyy aikaa monenlaiselle muullekin harjoittelulle, kuten voimamies- ja kahvakuulaharjoittelulle. Uusien liikkeiden tutkiskelu ja kehon käyttäminen monilla erilaisilla tavoilla ovat Mikon oman harjoittelufilosofian ytimessä ja tämä näkyy myös valmennuksessa. Mikko on Varalan urheiluopistosta valmistunut ammattivalmentaja (VAT).

Janne Hiukka

Janne toimii Kontissa hierojana. Hierojan työt lähes kymmenen vuotta sitten aloittanut vähäpuheinen, runsaasti kahvia kuluttava ja viimeisen päälle ammattilainen tekijä valmistui koulutetuksi hierojaksi 2009 ja suoritti hierojan erikoisammattitutkinnon 2013. Vuosien aikana Jannelle on karttunut kokemusta kaiken tyyppisistä asiakkaista eläkeläisistä ammattiurheilijoihin ja kaikista siitä väliltä. Janne kuuluu yleisurheilun maajoukkuetiimiin lihashuoltajana ja on sitä kautta hankkinut runsaasti kokemusta myös huippu-urheilijoiden lihashuollosta. Oma liikuntatausta Jannella on yleisurheilun, kestävyysurheilun ja palloilulajien parista. Puh. 040 536 8912 Varaa aika

Elise Heikkilä

Elise on kokenut kovanluokan jääkiekkoilija, joka nykypäivänä on siirtynyt enemmän valmennusportaaseen. Elise toimii sekä fysiikkavalmentajana, että fysioterapeuttina jääkiekkoilijoille junioreista ammattilaisiin. Fysioterapeutin opinnot valmistuivat vuonna 2017 ja vuonna 2023 hoidettiin valmiiksi urheilufysioterapian erikoistumisopinnot. Elisen valmennuksesta pääsee nauttimaan viikottaisella fysio-tunnilla. Täältä lisää tietoa Elisen palveluista.

Sanni Koskela

Sanni on Kontin valmennustiimin uusin ja selkeästi kovakuntoisin jäsen. Sanni on erityisesti crosstraining-harjoittelusta innostunut entinen yleisurheilija, joka on niin kimmoisa, nopea kuin taitavakin. Intoa ja energiaa löytyy vähintään enemmän kuin kolmelta hombrelta yhteensä. Sanni suorittaa Haaga-Heliassa liikunnan ohjaajan AMK:n toisen vuoden opintoja.