Usein kysytyt kysymykset

Miten harjoittelen Kontti Valmennuskeskuksella?

Kontti Valmennuskeskuksessa jokainen voi harjoitella omien tavoitteidensa ja mieltymystensä mukaan. Ryhmätunteja löytyy monia erilaisia. Jos et oikein tiedä miten haluaisit harjoitella tai millä tunneilla käydä, kysy koutseilta neuvoa! Aluksi hyvä ratkaisu on käydä kokeilemassa eri tunteja, jolloin niiden sisältö ja erot selkiintyvät, ja jatkossa omien lempituntien valinta on helpompaa.

Mihin sitoudun jäsenyyden ostaessani?

Jäsenyys Kontti Valmennuskeskuksessa ei ole sitova vaan sen voi koska tahansa lopettaa. Jäsenyyden lopettamisessa on kokonaisen kalenterikuukauden irtisanomisaika. Eli jos esimerkiksi irtisanot jäsenyytesi 19. elokuuta, maksat vielä syyskuun jäsenyyden ja jäsenyys loppuu syyskuun loppuun.

Ovatko kaikki tunnit avoimia kaikille harjoittelijoille?

Lähtökohtaisesti kyllä. Aloituskurssi on kaikille erittäin suositeltava sen takia, että suoritustekniikat ovat hallussa ennen tunneille menoa. Tekniikoiden opettelu pikkuhiljaa muillakin ryhmävalmennustunneilla onnistuu mutta näillä tunneilla ei aina ehditä keskittymään tekniikoiden opetteluun yhtä perusteellisesti kuin aloituskurssilla.

Voiko teillä käydä ilmaiseksi tutustumassa?

Kyllä voi. Yksi ilmainen tutustumiskerta on kaikille mahdollinen. Ennen tutustumistreeniä on kuitenkin hyvä jutella valmentajan kanssa, jotta hän tietää missä mennään taitotason ja yleisesti kunnon suhteen.

Minulla on vaiva/vamma X voinko silti käydä tunneilla?

Mahdollisesti kyllä. Vaivat/vammat pyritään huomioimaan käyttämällä vaihtoehtoisia liikevariaatioita tai -tempoa tai vähentämällä painoja. Tämä on kuitenkin tapauskohtaista. Jos esimerkiksi olkapää on niin kipeä, että käsi ei nouse ylös, kannattaa pitää lepopäivä sen sijaan, että tulisi ylävartalon voimatunnille.