Personal trainer

Yksilövalmennus

Jos sinulla on jokin tietty tavoite, jota varten haluat treenata: triathlon-kilpailut, tough viking, crossfit-kilpailut tai vaikkapa vedonlyönti kaverin kanssa penkkipunnerruksen tuloksesta, ei haluttua tulosta välttämättä saavuteta pelkästään ryhmävalmennuksissa. Tässä kohtaa kuvioon astuu mukaan Kontin henkilökohtainen yksilövalmennus. Yksilövalmennuksessa asiakas harjoittelee yhdessä valmentajan kanssa sekä omatoimisesti valmentajan kanssa rakennettua ohjelmointia noudattaen.

Yksilövalmennuksessa voidaan asiakkaan toiveiden mukaan huomioida niin harjoittelu ja sen ohjelmointi, ravitsemus, uni kuin muutkin tavoitteita tukevat elämäntavat. Kun tavoitteita lähestytään kokonaisvaltaisesti valmennettavan elämäntilanne huomioiden ja harjoitteluohjelma sekä muut elintavat mietitään tavoitteita tukemaan, ollaan vahvasti matkalla oikeaan suuntaan. Tämän kokonaisuuden ymmärtämistä ja hallintaa varten valmentaja on korvaamaton apu. Kontin yksilövalmennuksessa valmentaja onkin koko ajan käytettävissäsi matkallasi kohti tavoitteitasi.

Yksilövalmennuksia tarjotaan eri kokoisissa paketeissa. Kolmen kerran paketilla pääsee hyvin alkuun, mutta jos tavoitteeseen on vielä matkaa, kannattaa valita useamman kerran paketti. Näin valmennettava ja valmentaja oppivat tuntemaan toisensa paremmin ja harjoitteluohjelmaa pystytään säännöllisin väliajoin päivittämään, kun välietappeja on saavutettu. Yksilövalmennuspaketin pituudesta riippumatta valmennukset alkavat aina alkukonsultaatiolla, jossa istutaan valmentajan kanssa rauhassa alas ja keskustellaan tavoitteista, lähtötilanteesta, harjoitteluun käytettävissä olevasta ajasta ja monesta muusta projektin kannalta olennaisesta asiasta.

 

Varaa ilmainen alkukonsultaatio