Kontti Beach

Ulkokuntosali Tampereen Eteläpuistossa!

Kontti Beach on Suomen ensimmäinen täysverinen ulkovalmennus- ja liikuntakeskus, jossa harjoittelet joka päivä ammattivalmentajien valmennuksessa. Nyt jo toista vuotta KNT BCH valtaa Tampereen Eteläpuiston – ja tänä vuonna entistä isompana!

Missään muualla et treenaa ulkona valmennetusti yhtä laajalla välinevalikoimalla kuin Kontilla. Ei pelkkää kehonpainotreeniä nurmikolla tai bootcamppia kerran viikossa vaan kunnon äksöniä silloin kun sulle sopii!

Kesän treenikalenteri

 

Reenipassit

Reenipassilla voi voimassaoloaikana käydä ohjatuilla valmennustunneilla ja reenata omatoimisesti niin paljon kuin haluaa. Viikko- ja kuukausipassin voimassaoloajan ei tarvitse olla sidottu kalenteriviikkoon/kuukauteen. Reenipassin voi ostaa paikanpäältä Kontti Beachiltä käteisellä tai kortilla.

Päiväpassi 10€
Viikkopassi 25€
Kuukausipassi 60€
Kesäpassi 120€

 

Treeniohjelmointi

Metkontin ja aerokontin ohjelmat vaihtelevat päivittäin mutta niissä ei seurailla mitään tiettyä ohjelmointia. Voimatuntien ohjelmointi vaihtuu noin 3 viikon välein. Beachilla ohjelmoinnit ovat enemmänkin ohjeellisia ja liiketekniikoita, käytettyjä välineitä ja sarja/toistomääriä sovelletaan tarpeen mukaan. Viikot 26-28 mennään seuraavilla ohjelmilla.

B1

1. Lannesarana 4 x 6-10

2. A) Vaakasuunta vetävä
2. B) Pystysuunta työntävä

3. A) Vaakasuunta työntävä
3. B) Keskivartalo

B2

1. Kyykky 4 x 6-10

2. A) Pystysuunta vetävä
2. B) Vaakasuunta työntävä

3. Beach jokeri