Ajankohtaista

MANSE MAYDAY TULEE TAAS!

Viime vuoden kovin tapahtuma Manse  Mayday tulee taas! Tänä vuonna kisataan kahtena päivänä: aloitetaan perjantaina ja jatketaan lauantaina 3.-4.7.2020. Tämän vuoden kilpailut sisältävät kolme eri sarjaa: pro-, yleinen ja sekasarja. Tsekkaa lisätietoa ja kuvia Mayday nettisivuilta.


INTENSIIVI ALOITUSKURSSI 25.-26.1.

Tammikuun aloituskurssi on täynnä mutta intensiivikurssilla on vielä tilaa. Intensiivi aloituskurssilla harjoitellaan samat perustekniikat kuin tavallisellakin aloituskurssilla, joten kurssin käytyäsi pääset samantien harjoittelemaan muillekin Kontti Valmennuskeskuksen tunneille. Treenit ovat lauantaina ja sunnuntaina kello 10-13 ja molemmat päivät ovat osa kurssia. Kurssilla on rajoitetusti paikkoja, joten varaa omasi ajoissa! Varaa paikkasi maksamalla liittymismaksu verkkokaupassa.

 


 

KNT TRIATHLON

KNT Triathlon ❗️ Onko tavoitteenasi IM Tahko tai muut lyhyemmät matkat Suomessa tai ulkomailla? Kontin triathlonryhmä valmentaa sinut kohti omia unelmia ja tavoitteita. Ammattivalmentajien valmennuksessa saat omat ennätykset rikki tai suoritettua ensimmäisen triathlonin vahvasti 💪🏻 Sitoudu ja kehity 📈

139€/kk sis. Triathlonvalmennuksen ja Kontti Valmennuskeskuksen kaikki palvelut
99€/kk sis. Triathlonvalmennuksen ja Wattbike ajo-oikeuden Kontti Valmennuskeskukseen.

KNT Triathlon sisältää viikottaisia yhteistreenejä sekä tietysti harjoitusohjelman omien tavoitteiden mukaan.
Aloitus torstaina 28.11 Kontti Valmennuskeskuksessa, hyppää heti mukaan tai varaa aloitus myöhemmäksi, paikkoja rajoitetusti.
Valmentajina häärivät ammattivalmentaja Lauri Turto ja valmentaja/triathlonisti Juuso Manninen.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@konttivalmennuskeskus.fi tai whats up 0400717401