Ajankohtaista

MANSE MAYDAY TULEE TAAS!

Viime vuoden kovin tapahtuma Manse  Mayday tulee taas! Tänä vuonna kisataan kahtena päivänä: aloitetaan perjantaina ja jatketaan lauantaina 3.-4.7.2020. Tämän vuoden kilpailut sisältävät kolme eri sarjaa: pro-, yleinen ja sekasarja. Tsekkaa lisätietoa ja kuvia Mayday nettisivuilta.


SEURAAVA ALOITUSKURSSI ALKAA 16.3.

Aloituskurssi on tarkoitettu kaikille, jotka aloittavat harjoittelun Kontti Valmennuskeskuksessa. Tällä 4 viikkoa kestävällä kurssilla opetetaan muilla tunneilla käytetyt perustekniikat, vahvistetaan ja valmistetaan kehoa tulevaa harjoittelua varten ja samalla tutuksi tulevat myös Kontin valmennustyyli ja -filosofia. Aloituskurssin treenit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19:30-20:30. Varaa paikkasi maksamalla liittymismaksu verkkokaupassa.

 


 

KNT TRIATHLON

KNT Triathlon ❗️ Onko tavoitteenasi IM Tahko tai muut lyhyemmät matkat Suomessa tai ulkomailla? Kontin triathlonryhmä valmentaa sinut kohti omia unelmia ja tavoitteita. Ammattivalmentajien valmennuksessa saat omat ennätykset rikki tai suoritettua ensimmäisen triathlonin vahvasti 💪🏻 Sitoudu ja kehity 📈

139€/kk sis. Triathlonvalmennuksen ja Kontti Valmennuskeskuksen kaikki palvelut
99€/kk sis. Triathlonvalmennuksen ja Wattbike ajo-oikeuden Kontti Valmennuskeskukseen.

KNT Triathlon sisältää viikottaisia yhteistreenejä sekä tietysti harjoitusohjelman omien tavoitteiden mukaan.
Aloitus torstaina 28.11 Kontti Valmennuskeskuksessa, hyppää heti mukaan tai varaa aloitus myöhemmäksi, paikkoja rajoitetusti.
Valmentajina häärivät ammattivalmentaja Lauri Turto ja valmentaja/triathlonisti Juuso Manninen.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@konttivalmennuskeskus.fi tai whats up 0400717401